https://verhaar.com/uploads/av_verhaaromega_15_1_20170907_112022.jpg

Misschien is het u al ter ore gekomen, maar bij deze willen wij het officieel bekend maken. Afgelopen dinsdag 30 mei 2017 is na een 22-jarige samenwerking de splitsing van Verhaar Omega B.V. geformaliseerd. Jan Verhaar en Mark Verhaar hebben samen met Dick-Jan de Blaeij besloten om de binnen- en zeevaartactiviteiten te scheiden.

Verhaar Omega B.V. zal met Jan Verhaar en Mark Verhaar de verkoop van de reeds succesvolle kanalen- en stuurroosterboegschroeven continueren. Daarnaast zal Verhaar Omega B.V. zich in de toekomst richten op het uitbreiden van haar binnenvaartproducten. Hierbij moet u denken aan een compact stuurroosterunit en/of dekmounted Z-drive. Verhaar Omega B.V. zal ook het dealerschap met Atlas Copco behouden.

AAApropulsion B.V., waar Dick-Jan de Blaeij het bekende gezicht is, zal zich met name richten op de verkoop van de V-Pod, Z-drive, CRP-drive, tunnelboegschroeven en stikstofsystemen in de zee- en kustvaart. Tevens zal AAApropulsion B.V. zorgdragen voor de verdere ontwikkeling van deze producten.

Voor de reeds geleverde kanalen- en stuurroosterboegschroeven zal er niets veranderen. Verhaar Omega B.V. blijft u de 24-uurs service verlenen die u gewend bent.

Wat verandert er voor u:

De Service voor de huidige V-Pod’s, tunnelboegschroeven & Stikstofsystemen die in bedrijf zijn, zullen over gaan naar AAApropulsion B.V. Overigens zal AAApropulsion B.V. dezelfde service verlenen als u gewend bent bij Verhaar Omega B.V.

De samenwerking tussen de bedrijven blijft bestaan en wordt bezegeld met een exclusief dealercontract voor onder andere de verkoop van de V-Pod, Z-drive en CRP-drive in de binnenvaartsector in Nederland, België en Duitsland.

Namens,

Jan Verhaar / Mark Verhaar
Verhaar Omega B.V.

VERHAAR OMEGA

Industriekade 28
2172 HW Sassenheim

Volg ons

Verhaar Omega - TwitterVerhaar Omega - Facebook

Contact & support

T +31 (0)252 745 300
E info@verhaar.com