0252745300 info@verhaar.com

Over ons

Verhaar Omega, opgericht door Jan Verhaar in 1967, is een particuliere onderneming met het hoofdkantoor in Sassenheim. Hoewel de basis in Nederland ligt, is het bedrijf ook mondiaal goed vertegenwoordigd met verkoop- & adviesagentschappen wereldwijd.

Verhaar Omega levert al meer dan vijftig jaar consistent hoogwaardige producten en service. Wij streven continu naar kwaliteit, innovatie ontwikkelingen en toegevoegde waarde voor de klant. Inmiddels zijn al meer dan 4000 schepen wereldwijd voorzien van een Verhaar Omega voortstuwingsinstallatie en heeft het bedrijf een sterke positie in zowel de nationale als de internationale maritieme industrie. Dit getuigt van kwaliteit, betrouwbaarheid en service.

Hoewel Verhaar Omega tegenwoordig succesvol de markt van zeeschepen bedient, lag de initiële focus op binnenvaartschepen. De originele bedrijfsdoelstelling was om de wendbaarheid van deze schepen te verbeteren door de ontwikkeling en verkoop van boegschroeven. Momenteel is Verhaar Omega echter niet alleen marktleider als fabrikant van boegschroeven voor de Europese binnenwateren, maar zijn zij tevens gespecialiseerd in de levering van complete aandrijfsystemen. Om alle Verhaar Omega producten in eigen huis te ontwikkelen, staat een complete engineering-afdeling ter beschikking, waar alle ontwerpaspecten van mechanische, hydraulische, elektrische en elektronische componenten kunnen worden uitgewerkt. De kracht van de organisatie ligt in de no-nonsense houding, gecombineerd met een focus op de kernactiviteiten.

“Al meer dan vijftig jaar dé betrouwbare leverancier van hoogwaardige producten, service en support in de internationale maritieme industrie.”