0252745300 info@verhaar.com

service en support

Verhaar Omega ontwikkelt, produceert en levert maritieme producten. Deze producten hebben ook service nodig. U kunt bij ons gebruikmaken van een uitgebreid pakket aan support en services.

Verhaar Omega levert al meer dan vijftig jaar consistent hoogwaardige producten en service. Wij streven continu naar kwaliteit, innovatie ontwikkelingen en toegevoegde waarde voor de klant.

Voor onderhoud, reparaties, revisies, inspecties, installaties en alle overige vormen van support kunt u altijd contact met ons opnemen.

Ons deskundige team staat u graag te woord en denkt met u mee over hoe wij u het beste van dienst kunnen zijn.

“Service voor de klant staat voorop, zowel op de korte als op de lange termijn.”

ALLROUND SERVICE ENGINEER GEZOCHT

Als Allround Service Engineer ben je verantwoordelijk voor het inbedrijfstellen, verhelpen van storingen en het repareren van onze installaties. De werkzaamheden hebben betrekking op zowel hydraulisch, mechanisch, elektronisch en besturingstechnisch gebied. De systemen bestaan uit tunnel boegschroeven, kanalen boegschroeven, stuurrooster boegschroeven en V-pod installaties met bijbehorende besturingssystemen. Je bent zelfstandig ingesteld, aangezien de meeste werkzaamheden starten vanuit je eigen woonplaats. Je bent het aanspreekpunt voor de klant en na afloop van de klus volgt een gedegen rapportage.